Revansch mot Ale

Publicerad 2017-12-03 20:47
20171203 131259
Senast det begav sig fick vi åka hem med en snöpligt förlust från Bohus. Nu var det dags för revansch

12 taggade tjejer intog landvettwrhallen denna söndag.. Nu skulle Ale minsann få se på innebandy!

Knappt han vi börja innan 0-1 låg i maskorna bakom vår målis. Ajaj. Vilken start.. .

Men tjejerna deppade inte för det utan växlade upp och vände på steken. Målen trillade in i jämn takt och i periodens sista sekund kom 7-1

Inte mycket att säga i paus, utan kör på som i första. Det är dock inte lätt att göra när man har en klar ledning. Vi tappar lite fokus och tempo vilket Ale inte är sena att utnyttja, två mål inom loppet av en minut . Tjejerna pushade varandra till att öka tempot igen och innan perioden var slut blev det var sitt mål för lagen. 8-4

Pausinstruktionerna inför sista var att kommunicera bättre och för backarna att hålla mitten där det gärna blir en bred tom bana..

Tredje perioden hann bara bli 6 sekunder gammal innan 9-4 sätt bakom ales målvakt.

Ale kämpade på bra och reducerade till både 9-5 och 9-6 innan 10 kom. Ale fick dock sista ordet med 2.25 kvar med en reducering till 10-7

En härligt måltid tillställning som bjöd på en hel del fint spel. Stundtals tappade vi fokus och tempo, men det blir lätt så när man har en till synes trygg ledning.

Revansch fick vi och upp i serieledning !

Några minuters vila för de flesta innan nästa match Lindås ...