F0506

Rivstart

Publicerad 2017-03-05 16:47
Härligt spännande match i Älvängen

Vi samlades 10:40 nere vid Gamla Pendeln. Den som trodde att våren var i antågande får nog tänka om- svinkallt var det. Tur då att innebandy är en inomhussport.

Vi tuffade iväg mot Älvängen efter att ha säkerställt att det var dit vi skulle och inte till Nödinge där vi spelade förra gången vi mötte Ale. Inte konstigt det blir rörigt- Spela mot Ale i Älvängen när vi brukar möta dem i Nödinge. Hursomhelst, de allra flesta kom till rätt hall och de som inte lyckades första gången fick göra om och rätt...

Tjejerna var i vanlig ordning på gott humör innan matchen och vi snackade ihop oss innan vi gick ut för uppvärmning. I detta uppsnack så pratade vi om att vi skulle försöka pressa lite högre upp med våra forwards när deras backar har bollen uppe vid eget mål. Jerker gjorde en fin skiss på vår lilla tränartavla och Curt Olsson hade inte kunnat göra det tydligare.

När matchen väl drog igång så lyckades Ale få in 2 mål inom loppet av några sekunder. Vi var inte riktigt på tårna från början men strax efter våra baklängesmål så började vi springa mer. Ale var riktigt duktiga och även om vi sprang mycket och fick en hel del chanser så hade Ale en ledning med 4-1 i paus. I paus försökte vi peppa varandra så gott det gick och sa att vi skall fortsätta springa mycket och kämpa på. I andra halvlek gjorde vi precis som vi sagt och tjejerna sprang och kämpade. Målen började trilla in och på slutet var det rejält spännande. Dock blev det seger idag för Ale med 4-3 men tjejerna skall vara stolta över sin goda kämparinställning. De bjöd på väldigt bra underhållning i vanlig ordning.

Som vanligt hade vi en stabil och stöttande publik. Stort tack!