20171022 131514
Bra spel från Wings som skapade många chanser...

Match mot Ale

Fokus på att våga hålla boll och gå in i närkamperna med kroppen.

Jämn inledning med några chanser åt båda håll. Kändes som vi hade lite övertag. Lite snöpligt då när Ale får in ledningsmålet.

Efter 16:30 kommer kvitteringen på ett snyggt pass från kanten in i mitten och direktskott! Perfekt!

Sista delen av första hade vi klart övertag och kunde med lite tur haft med oss ledning in i paus.

I första paus pratade vi om att fortsätta på samma sätt . Kanske försöka ligga på ytterligare lite mer.

Riktigt bra inledning av andra perioden som också gav utdelnìng. 2-1 efter 39 sekunder. Vi hade även 3-1 inne men det målet blev underkänt för slag. Synd.... Efter det kändes det som Ale kom in i matchen allt mer och efter 10 min kom kvitteringen och 3 minuter senare även ledningsmålet för Ale.

Båda målen då vi är lite stillastående och missar markering.

Paus och alla var taggade för att vända...

Tyvärr tappar vi tempo och låter Ale få mer utrymme.

Vi skapar dock en hel del chanser men Ale-målisen agerar vägg.

Ale får in 2 lite snöpliga mål i mitten på perioden.

Wings-tjejerna kämpar på och får till några bra avslut, tyvärr går inget in i mål

Bra att vi håller mer boll, framförallt i de 2 första perioden och vi går in i närkamperna ßom vi pratat om. Vi får jobba på att vara mer uppmärksamma i försvarsspelet och att hålla uppe tempot i hela matchen.

2-5 var inga rättvisande siffror denna dag. Men vi kommer igen !!