Seg hemresa från Ale...

Publicerad 2020-02-22 18:51
Ab0d1718 5a92 41d8 8d68 e8aeb4270a0d

Dags för match igen efter sportlovsuppehållet.

När matchen drog igång så var nog tjejerna fortfarande på sportlov då Ale enkelt fick ta ledningen med 1-0 redan efter 1.31 minuter. Spelar sedan upp oss men Ale var lite hetare och störde oss med bra löpningar som ställde oss då och då i försvaret och som resulterade i frilägen. Det skulle även resultera i ett 2-0 mål innan perioden var över.

Vi ändrade om i kedjorna inför andra perioden men denna perioden åkte vi på ett baklänges mål redan efter 10 sekunder. Surt att vi tappar dessa tidiga mål då och då i matcherna. Efter målet spelade vi upp och rejält och pressade Ale. Reduceringen kom också 8 minuter in i perioden av Maja P med pass från Ida. Nu var vi riktigt på gång och spelade riktigt bra. Minuten senare åker Ale på en utvisning och vi får spela PP som vi gör riktigt riktigt bra men bollen vill inte in förrän Ale blivit fulltaligt igen. Då snappar Tindra upp bollen bakom mål och lurar upp målvakten på läktaren och gör 2-3 mycket snyggt igenom den berömda köksvägen.

Sista perioden ska vi spela lika bra som vi avslutade den andra var tanken. Började också mycket bra men istället för 3-3 så får Ale återigen göra ett lite för enkelt mål och det står 4-2. Wings får ännu ett PP halvvägs in i perioden som trots bra spel inte ger någon utdelning. 4-3 kommer dock med 3 minuter kvar då Maja P bryter in från kanten och lägger in bollen snyggt.
Återigen lite slarv direkt på tekningen och 5-3 18 sekunder efter reduceringen. Så surt och onödigt. Vi chansar och plockar ut målvakten för att komma ikapp men ett monster utkast av Ale målvakten gör att hon frispelar en Ale spelare som enkelt kan göra 6-3 i öppet mål då vi inte hinner byta in målvakten.

Sega mil hemåt till Landvetter igen efter en jobbig förlust.