F0506

Slutspelsdags!

Publicerad 2018-04-08 18:36
20180408 122043
Efter en natt med vinterjackor, mössor och dubbla filtar var det ingen som vaknade frusen...Dags för kvartsfinal!

Precis som i Gothia cup så var det Engelholm F05 som skulle stå för motståndet i kvartsfinalen. Den gången i A-slutspelet. Vi var alla lite förundrade över att Engelholm kunde hamna här... Nåväl, alla tjejer var rejält taggade och ville verkligen ha revansch.

Lite nervositet spred sig i lägret när tjejerna kom in den stora hallen med massa folk och musik, men stor plan kan vara en liten fördel tyckte vi.

Matchen började tyvärr inte riktigt som vi hoppats och Engelholm gick i från till en 2-0 ledning. Men allt eftersom perioden gick ökade vi trycket och skapade en hel bunt med bra möjligheter och till slut gav det också utdelning då både 1-2 av Hanna och 2-2 av Emma kom. Vi fortsatte spela bra och hade ett par fina möjligheter att ta ledningen. Engelholm var skakat!

I paus var det hög musik och tjejerna hörde inte ledarstabens instruktioner riktigt, kan det vara det som gjorde att det blev som det blev tro?

För i andra halvlek var vi inte riktigt med på banan, blev lite stillastående och det utnyttjar naturligtvis duktiga Engelholm. Matchen slutar 2-5 och lite deppigt i wingslägret.
Dusch och smarrig lunch bestående av pasta och köttfärssås bättrade på humöret lite grann.

Lite oturligt att få möta bästa laget i B-slutspelet direkt (eller ja, näst bäst då dom förlorade finalen med 2-3).

Totalt sett en riktigt rolig helg med många bra matcher, tyvärr hade vi lite svårt att få in bollen i lördagsmatcherna, framförallt matchen mot Åstorp/Kvidinge där vi skapade mängder med chanser..

Vi i ledarstaben är imponerade över hur lätta tjejerna är att ha att göra med och allt fungerar fantastiskt bra. Ett grymt gäng helg enkelt!!

Tack för denna helg och tack även för stödet från alla medföljande supporters på läktaren!

GO WINGS!!

Md 20180408 125104
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub