Som vi har längtat......

Publicerad 2016-12-04 17:46
K rra

ÄNTLIGEN MATCH IGEN!

Denna söndagen styrde vi bilarna mot Kärra Idrottshall och match mot våra "favorit" motståndare Kärra.

Seriematch i 06-serien stod på agendan.

Ingen förre oss i hallen så vi fick en bra uppvärmning och kunde komma igång ordentligt innan matchstart.

Matchstarten var lite trevande och det kändes som om båda lagen spelade lite avvaktande och kände lite på varandra.

Inga riktiga farligheter alls och inte så mycket tryck som vi önskade oss. Kan ha varit lite jobbigt för tjejerna med golvet också.

Många halkade omkring rejält vissa gånger.

Men efter fem minuter så lyckades vi äntligen spräcka nollan. Alltid skönt att få första målet när matchen står och väger lite.

Vi tog över lite mer och hade bra kontroll på matchen efter målet. Men det skulle gå tio minuter till innan vi kunde öka på våran ledning till 2-0.

Inga mer mål i den första perioden och i paus pratade vi om att våga stöta högre och att vi måste flytta upp hela laget.

Mer spring i benen och lite mer rotation runt Kärras mål.

Stundtals spelades det som vi hade pratat om men inte riktigt hela vägen.

Men vi spelade inte dåligt utan vårdade bollen bra och många fina passningar slogs och stabila brytningar bakåt.

Väldigt kul att se att tjejerna verkligen tittar upp nu innan dom slår i väg bollen och det är en tanke bakom det hela.

Även snacket på plan har blivit mycket bättre och dom hjälper varandra på det sättet också.

Vi fick in ytterligare två bollar denna perioden och vi fick även hålla nollan så det blev seger med 4-0.

Skönt att börja med en seger efter det långa uppehållet!

Bra spelat idag igen. Är en fröjd att se er spela brudar!