Dags för match mot Bergum hemma i Landvetterhallen.

Bergum kom med ett lag med tjejer som var födda mellan 00 till 06.

Lite skrämmande tyckte tjejerna i omklädningsrummet när vi hade matchsnacket.

Men den rädslan var borta när domarna blåste igång matchen.

Vi lyckades även få en smakstart när vi stänkte in 1-0 redan efter 1.25 minuter.

Men sedan hände det inte så mycket mer. Vi hade bra press och många chanser under perioden men bollen ville inte in.

Vi var inte lika hungriga som vi har blivit vana att se tjejerna. Lite avvaktande spel under hela perioden.

Dom första 7 minuterna i andra perioden var lite avvaktande och vi hade inte riktigt det trycket som vi vill ha heller.

Även om vi hade boll mest och var mycket i offensiv zon så saknades den lilla sista gnistan.

Bergum fick in en kvittering i åttonde minuten också. Men då hände något med tjejerna. Det var som om någon hade väckt dom ur dvalan.

Nu började dom jaga och kämpa som vi vill att dom ska göra och då började Bergum göra lite misstag och vips hade vi gått till ledning med 4-1 inför sista perioden.

Tredje perioden hann bara börja så reducerade Bergum till 4-2. Men det kändes ändå lugnt och säkert.

I 7:e minuten gjorde vi även 5-2. Sedan rullade det på. 6-2, 7-2, 8-2 och även 9-2 hann vi med när klockan stod på 14.59.

Många fina inspel och direktskott i mål idag. Även pass bak till backarna som avlossade skott i mål. Riktigt skoj att se.

Bra kämpat tjejer. Nu lite välbehövlig vila för några av tjejerna inför drabbningen mot duktiga Varla.

Publiken var dock lite hängiga idag. Hoppas på mer ljud från dom under nästa match.

Md 4b323771 d502 4a88 9326 903a23b6fd60