Publicerad 2017-02-26 11:13
Lindome

Söndag, tidig samling, snöslask och bortamatch mot Lindome. En innebandyförälders dröm!

Kom i bra tid till hallen.

Gjorde oss ordning så fort det gick. Hallen var tom så vi ville komma upp så fort som möjligt för att få igång benen och flåset inför matchen.

Det brukar ju vara så att tidiga matcher = sega tjejer.

Tror det var så denna gången också!

Vi kom inte riktigt igång i början av matchen. Kändes lite virrigt och slött.

Men ju längre matchen gick skapade vi mer och mer tryck mot Lindome och bra chanser.

Fast Lindome stretade på bra och höll undan för våra anfall. Efter ca 13 min så orkade dom inte längre och vi fick in vårat välförtjänta mål.

Efter det målet så var det bara ett lag på plan och vi spelade riktigt bra och både 2-0 och 3-0 kom inom några minuter.

Paus vila med ledning 3-0.

Inte mycket att säga i paus utan vi bara repeterade det vi sa innan matchen och det var att verkligen försöka spela hem bollen till backarna när det blir trångt framåt och börja om och fortsätta äga/vårda bollen.

Vi fick se många hemåt pass i första och väldigt snygga mål där vi spelade bollen i sidled framför mål som resulterade i öppet mål för målgöraren.

Väldigt kul att se!!

Andra perioden började med ett mål för oss direkt och vi hade verkligen börjat matchen där vi slutade den första.

Inom 4 minuter av andra perioden hade vi ryckt till en betryggande ledning med 6-0. Även här var några av målen ett sidledspass och avslut i öppet mål. Fantastiskt roligt att se!

En sak som bör nämnas är att Ida i mål fick göra sina första riktiga räddning efter 7.45 i andra perioden. Innan det hade backarna hjälpt henne på ett föredömligt sätt och tagit alla avslut eller styrt bort Lindomespelarna fantastiskt bra.

Efter 6-0 så blev det lite jämnare men vi fortsatte med att spela hem bollen till backarna vid ett flertal tillfällen och komma till fina avslut.

Men vi fick vänta till slutminuterna innan vi fick göra 2 mål till och vinsten blev 8-0 till våra grymma tjejer.

Men det bästa med matchen var att dom gjorde sjukt snygga mål med pass och skott, passade bollen hem till backarna och började om, slog långa fina diagonal pass från backarna upp till forwards och kämpade och hjälpte varandra under hela matchen.