20180121 145854
Dagens första kommunderby spelades mot Hindås , en mycket väl genomförd match av grymma Wings-tjejer!

Så var det dags för match mot Hindås 04/05.

Som alltid senaste tiden pratade vi om att gå på direkt. Pressa högt upp och vara tuffa. Använd alla i laget. Våga passa och även börja om genom att spela tillbaka till backarna.

Vi gick in med rätt inställning från start och Hindås fick inte jättemycket att säga till om. Efter drygt 5 minuter så kom också 1-0.

Tjejerna fortsatte med sitt fina spel och efter 14 minuter var det dags igen. Pausvila 2-0.

Inte mycket att säga i paus. Bara fortsätta med den höga pressen och det fina passningsspelet. Lite mer in med kropp var väl det enda vi kunde få farm…

Andra perioden fortsatte på samma sätt som första. Vi hade lite mer av spelet men Hindås kom upp i några få lägen.

Inför sista perioden gällde det att hålla uppe fokus och tempo. Inte bli bekväma.

Tjejerna gick ut till slutrundan med 100% fokus och inledningsvis såg det riktigt stabilt ut.

Men så lyckas Hindås få till lite press och vi är inte riktigt med på noterna i mitten och pang. 9.47 på klockan och 2-1.

Ajaj, nu blev det lite nerver i Wings-lägret…Men det släppte rätt fort. 14 sekunder senare smäller det igen och 3-1! Härligt!!

Innan slutsignalen ljöd hann vi även göra 4-1 och få in ett femte mål som domaren tyvärr inte såg. Men så kan det gå när man avfyrar projektiler av den sorten. Jaja, nu gjorde ju inte det så jätte mycket.

En dag när spelet ser ut som det gjorde mot Hindås så kan man inte klaga på mycket. Fantastiskt fint spel hela matchen igenom. Grymt jobb på plan och gött stöd av klacken som växer in i rollen mer och mer.

Kan bli något riktigt stort av detta både på plan och läktare!!