Tight, spännande och rolig match mot Lindås

Publicerad 2017-12-03 22:52

Motståndet i dagens andra match var Lindås, ett lag som brukar ge oss tufft motstånd men roliga, och spännande matcher för det mest. Detta skulle bli fallet även idag. Vilken match vi fick se, spännande från första minut till sista.

I första perioden krigade vi men fick inte alltid med oss bollen och Lindås hade ett större tryck mot vårt mål än vad vi lyckades med mot deras. I periodvila stod det 0-2 till Lindås. Vi lät tjejerna sköta det mesta av snacket i periodvila, fick dem själva att berätta vad de gjort bra och vad som behövde göras bättre. Bland de sista orden vi sa till varandra innan period 2 blåstes igång var, nu vill vi se ännu mer krigarinstinkt och ett "jävlar anamma". Sagt och gjort, i period 2 höjde sig våra tjejer ett snäpp. De krigade ännu mer, gav inte upp i en enda närkamp och sprang och kämpade. Detta gav utdelning både i att 1 och 2 mål satt i motståndarnas mål innan 2ra periodvilan. Vi fick även träna på att spela boxplay, vilket gjordes utan insläppta mål. Nu var resultatet helt plötsligt lika. Inför sista perioden pratade vi om att vi skulle fortsätta vårda boll, ha kul, snacka, springa och kämpa. Period 3 blåstes igång. Denna period började inte på bästa sätt, ett välriktat skott från Lindås gjorde att vi låg under igen. Men tack vare att våra tjejer inte gav upp så skulle snart resultatet vara utjämnat igen. 3-3 var ett resultat som stod sig matchen ut. Alla presterade på topp, och vilken målvakt vi hade idag. Ibland kändes det som om hon besatt superkrafter.

Supersnyggt spelat tjejer, stolta ledare idag! Vilken underhållande match ni bjöd på!