Dom som trotsade chips och dryck av olika slag för att ta sig till Gråbo denna lördag kväll gjorde verkligen inte bort sig.

Högt högt tempo, hårda tacklingar och chanser åt båda hållen hela tiden.

0-0 efter första perioden.

Andra perioden började som den första med högt tempo och hårda närkamper.

Våra tuffa tjejer vek verkligen inte ner sig då Lerums erkänt stora tjejer spela hårt och tufft.

Tyvärr fick vi ett mål i baken efter 1 minut i andra perioden och fick börja jaga lite mer.

Mycket bra spel och chanser på mål flera gånger om. Men den lille vita ville inte hitta in idag.

Lerum fick ännu ett turligt mål och uppförsbacken blev lite längre. Men vi pressade och pressade hela perioden men fick tillslut ge oss med en förlust. 3-0 till Lerum. Ja, dom fick in ytterligare ett mål i slutsekunderna. Shit happens!

Tack till Emma och Ella från 04-orna som hjälpte oss då vi var några tjejer korta.

Nu laddar vi batterierna och laddar för ny match i morgon kl 09.00.