Alebild f0506
Senast det begav sig blev det ingen solskenshistoria... Revansch nu?

Dagens andra match spelades hemma mot Ale, ett Ale som senast det begav sig (I Mariestad) verkligen visade hur innebandy skall spelas . Revanschdags?

Fokus, hög press och tempo var dagens ledord!

Ale, som har några riktigt duktiga tjejer och har ett fantastiskt fint spel med snabba passningar och direktskott, rivstartade samtidigt som våra grymma tjejer fortfarande verkade fundera på vad ledarna hade sagt... både 0-1 och 0-2 kom innan klockan hann växla till 2 minuter.

När tjejerna väl vaknade till så blev det riktigt jämnt spel och vi fick till några fina anfall. Ale har inte bara duktiga tjejer ute, utan även en fantom i målet. Inga Wings-bollar ville hon släppa bakom sig!

Mitt i våra ivriga försök att få till en reducering fick Ale in ett litet snöpligt 0-3 mål. Men våra tjejer gav inte upp för det, utan krigade på och stundtals i andra halvlek förde vi spelet och det skapades en hel del fina lägen, men Ale-keepern höll tätt ända till slutsignalen.

Ett rejält lyft mot senaste gången vi möttes och framförallt i andra halvlek riktigt bra spel.