Publicerad 2017-10-17 20:50
20171017 180241
Tisdagskvällen bjöd på en tur ut till Askim och Salming arena för match mot Lindås...

Bra uppsnack och taggade tjejer intog planen.

Tyvärr fick vi en tung start med 0-1 redan efter 38 sekunder. Men tjejerna kämpade på och fick till en kvittering .
Lindås spelade mycket fint och snabbt. Vi släppte till lite väl många chanser rakt framför mål och Lindås lyckades ta ledning igen. Men än en gång kom vi tillbaks och 2-2 var ett faktum.

Vi skapade en del chanser och hoppet om ett ledningsmål växte….men Lindås var lite vassare och fick lite renare lägen och sköt in 3-2 ledning.

Nu rann det iväg med lite enkla mål för Lindås där deras spelare ofta får stå fria framför kämpande Stella i mål.

7-2 efter 2 perioder. Nu gällde det att tajta till bakåt, men samtidigt vässa offensiven. Trots jobbigt underläge gick tjejerna in i tredje period med grym inställning.

Sista perioden spelade vi riktigt bra. Lite aggressivare, lite mer tanke innan bollen slogs iväg och genast fick vi till fint spel och skapade en hel del chanser. Något mål eller två var vi allt värda i sista perioden som slutade mållös.

Vi tar med oss en bra sista period och att Lindås är ett riktigt bra lag som bl.a. spelade oavgjort mot Kärra och vann mot Älvstranden med 9-1.

Med lite mer skärpa i försvarsspelet och lite flyt i anfallsspelet så skulle vi fått med oss ett betydligt bättre resultat.

Nu laddar vi för träning på torsdag och sedan en ny tuff match mot Ale 04/05 på Söndag!