F0506

Vänerns pärla

Publicerad 2017-10-01 12:04
20170929 183857
Ännu ett roligt cupäventyr avklarat

VÄNERNS PÄRLA 2017

Fredag eftermiddag var det äntligen dags! Avfärd mot Mariestad och Vänerns Pärla cup för tredje året i rad.

Väl framme vid vandrarhemmet var det snabbt in i rummen och sedan vandring mot middagsrestaurangen.

Tjejerna tog tag i taktpinnen och precis som förra året vandrades det genom Mariestads gator med skönsång. Vi äldre hängde på tjejerna som drog på i bra takt.. Efter en 15 minuters vandring stannade tjejgänget upp och undrade vart vi skulle…Och vi gamlingar som trodde dom hade full koll !! Det blev till att plocka fram google maps och ändra kurs fullständigt.

Väl framme vid restaurangen var det lite stökigt innan vi alla hade fått bord, men när vi väl lämnade var alla mätta och glada. Innan sängen kallade var det lite fri lek på vandrarhemmet.

Kl 06:15 på lördagsmorgonen var det dags att vakna till liv för frukost och sedan mot de efterlängtade matcherna.

Lag vit fick börja och fick en tuff match mot Strängnäs som rättvist vann med 3-0. I andra matchen var det Stenungsund som stod för motståndet. Resultatet något missvisande 0-4. Tredje och sista gruppspelsmatchen mot Örnen blev en uppvisning av våra tjejer och klar seger med 7-1.

Lag blå spelade tre grymt jämna matcher i gruppspelet. I första matchen mot Surahammar som slutade 2a i hela cupen blev det en knapp 1-2 förlust. Match 2 var precis lika jämn men där var det wings som gick segrande ur striden med 3-2. I sista matchen var det hemmalaget Lockerud som bjöd på tufft motstånd och drog det längsta strået med en 3-2 vinst.

I slutspelet blev det vinst för lag blå först mot Älvstranden med 6-2 och sedan mot Hertzöga med 2-0. För lag vit blev det först en knapp förlust mot Solfjäderstaden med 2-1 och precis som lag blå avslutade lag vit med en 2-0 vinst. För motståndet stod Värnamo.

Ett rätt trött gäng packade ihop och begav sig av tillbaka mot Landvetter.

TACK för denna gång alla grymma tjejer och tack till våra 4 medföljande suporters som gjorde sitt bästa för att höras.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub