Screenshot 20211120 175502
Ge aldrig upp! Härlig vändning när vi tog emot Eken i Landvetter idrottshall

Hemmamatch mot Eken som vi oftast har jämna tuffa matcher mot.

Ledning redan efter 2.30

Eken hade farliga omställningar utnyttjar det effektivt. Innan periodpas har Eken vänt till ledning 3-1

Snack i pausen om att vi måste vara mer vaksamma på deras långa bollar och inte ligga så högt i banan

Ungefär samma spel i andra som i första vi lyckas reducera till 2-3 innan Eken gör både 4 och 5, ny reducering från oss men bara30 sekunder senare 3-6.

Vi tar timeout och ändrar om lite

7 sekunder innan paus ett snyggt mål av Elin

Betydligt bättre spel efter timeouten och vi pratar om att fortsätta så och ha koll på deras omställningar.

Bra sista period men inga mål... Förrän med 3.42 kvar, återigen snyggt mål av Elin på fin pass av Tuva.

5-6 och lite hopp..

Med 2.05 kvar kommer kvitteringen, även den riktigt fin, pass Halina till Maya.

Nu är vi riktigt på gång och med 1.32 kvar kommer ledningsmålet. Härligt!

Nu vill vi bara hålla boll och inte ge oss ut på osäkra äventyr. Detta löser wings-tjejerna galant och en härlig vinst är Ett faktum!!

När vi väl fick Lite koll på Eken farliga långa bollar och snabba vändningar så tog vi över spelet och lyckas vända matchen. Riktigt roligt att se att alla fortsatte kämpa hela vägen trots tungt underläge.

Ett extra stort tack till Emmie som hoppade in i målet när alla ordinarie målvakter var borta. Riktigt stark insats!!