Publicerad 2018-02-09 20:41
Innebandymys=fredagsmys=sportlovsmysstart

Det bästa sättet att påbörja sporlovet är såklart genom att tillbringa fredagen i en innebandyhall och få se underhållande innebandy...!

Det var 11 taggade tjejer som mötte upp i Ale Kulturrum denna fredagskväll, för att få ihop till dessa 11 tjejer hade vi fått förstärkning av 3 innebandytaggade 04or.

Våra tjejer blev instuerade att pressa ale-tjejerna högt, detta gjorde de oxå från första minut. Ale var dock ett lag med snygga och farliga och snabba spelvändningar, så vi insåg snabbt att det här kommer bli en tuff match. Men det avskräckte inte våra tjejer. Det var chanser åt båda hållen, med två storspelande målvakter i bägge målen. Vi gick till periodvila med 0-0 och uppmanade våra tjejer att forstsätta spela sitt grymma spel.

I andra perioden gjordes knappt några misstag! Våra tjejer lyfte sig ännu mer, vilket även aletjejerna gjorde, det fortsatte att vara en en tight match med lägen åt båda håll. Snygga passningskombinationer och kämparglöd. Underhållning på hög nivå! Vi gick även till andra periodpaus med 0-0 som resultat. Endast pepp utdelades i periodpaus, fortsätt springa, fortsätt kämpa, fortsätt ha kul, fortsätt att ha adress på passningarna!

Även i period 3 bjöds det på anfall åt båda hållen, tight match som forstsatt stod och vägde. Tyvärr var det Ale som idag drog längsta strået genom att en av deras spelare fick en välplacerad pass mellan våra backar och kom fri med Maja, en snabb sidledsförflyttning och bollen satt i vårt mål. 1-0 till Ale med 4 minuter kvar av matchen.

Tjejerna fortsatte kämpa, men tyvärr fick vi denna fredag åka ifrån Ale med en uddamålsförlust. Det var en tight, underhållande match som vi bjöds på. Idag fick vi gratulera Ale till vinsten! Trots förlust var det en rolig match. Det känns dock riktigt gott att vi har chans till revanch i slutet på mars på hemmaplan...

Ha nu ett riktigt härligt sportlov alla grymma tjejer! Så syns vi igen med massa ny energi om en dryg vecka!!!